Over mij

 

Goedendag, ik ben Troy Evans en ik ben werkzaam in de ICT business. Ik heb mijn eigen onderneming en ben beschikbaar voor elk bedrijf die  zich op het gebied van ICT wil upgraden en laten adviseren. In deze moderne technologische tijd is het van belang dat je bij de tijd blijft van alle nieuwe ontwikkelingen op ICT gebied. Anders raak je te zijner tijd ook achter en dat wilt niemand.

Als ICT consultant Technology consulting, ofwel IT / ICT consulting ben ik bevoegd om adviezen te geven aan bedrijven over hoe zij informatietechnologie (IT) het beste kunnen aanwenden voor het behalen van de gestelde bedrijfsdoelstellingen.  Als ICT consultant help ik ondernemingen ook met het implementeren van de aangeboden nieuwste informatietechnologie. Wanneer ik dit doe dan dien ik ook rekening te houden met de doelstelling  en de visie van de onderneming. In de meeste gevallen wordt ik ingehuurd om ICT problemen binnen een organisatie op te lossen, moet ik ook het hele ICT infrastructuur van het bedrijf in orde maken en zorg ik ervoor dat de systeem integratie vlot verloopt naar alle afdelingen van de onderneming.

Wanneer ik wil dat mijn werk goed tot uiting komt en dat bedrijf de gestelde doelen wil behalen is  het voor mij belangrijk dat ik een intensief gesprek heb met de leiding. We moeten naar elkaar kunnen luisteren. Ik stel ook vragen over het reilen en zeilen binnen het bedrijf zodat ik een idee heb wat precies speelt. Als ICT consultant moet ik ook heel erg veel geduld hebben want ik moet ervan overtuigt zijn dat de mensen die ik achterlaat om het werk van mij over te nemen als ik weg ben het goed kunnen doen.

Het leuke van  mijn werk is, ik kom met verschillende mensen in aanrakingen, verschillende bedrijven, verschillende ideeën en doelstellingen. Elke dag leer ik er weer wat bij. Mensenkennis is een voordeel als je in deze branche zit.

Daarnaast ben ik een fanatiek visser en om die reden ben ik dit blog gestart.